Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.


 

MA-LA SOPIMUKSEN MUKAAN. JOUSTAVASTI ILTAISIN SEKÄ LAUANTAISIN.

 

JOUSTAVIEN AUKIOLOAIKOJEN VUOKSI EN OLE AINA PAIKALLA. VOIT VARMISTAA AUKIOLON SOITTAMALLA TAI VIESTILLÄ. AJANVARAUKSET HOIDAT KÄTEVÄSTI NETTIAJANVARAUKSEN KAUTTA.


 

 

 

 

 

 

 

Tuotesarjat

 Väreinä käytämme Keunen Tinta Color -värejä. Tinta Color -väreissä on ennenkuulumaton hoitavuus, värin loisto ja täydellinen peittävyys. Keune -värit on kehitetty inspiroimaan ammattilaista luomaan äärettömiä värejä ainutlaatuisten hoitavien ainesosiensa avulla.  Värit sisältävät silkkiproteiinia ja UV-suojan.

 

Neljä syytä Tinta Color -värin käyttämiseen:

- Uskomattoman hoitava koostumus

- Silkkisen kiiltävä ja pehmeä lopputulos

- UV-suoja takaa värin keston

- Ei tahraa hiuspohjaa

 

Tinta Color -värit on rakennettu kookoksesta valmistettuun voiteeseen, joka suojelee hiuspohjaa tahraantumiselta ja varjelee hiusten kosteustasapainoa värjäyksen aikana. Se myös antaa värimassalle sen helmeilevän koostumuksen. Tinta Color -värit ovat äärimmäisen helppo sekoittaa ja ne levittyvät helposti karkeimpaankin hiukseen. Triple Color Protection on Tinta Colorin suurin salaisuus.

 

Lisäksi meillä on käytössä Goldwellin Elumen väri. Elumen on korkean suorituskyvyn hiusväri ilman hapetetta.  Elumenissa on käytetty erityisteknologiaa, jonka toimintaperiaate on fysikaalinen. Tämä ainutlaatuinen hiusväri toimii täysin ilman hapetetta, ja silti sillä saavutetaan ainutlaatuisen näyttäviä värjäystuloksia. Elumen ei sisällä ammoniakkia, ei ammoniakin tuoksua ja se on hellä hiukselle. Elumen sopii hyvin myös väriallergisille sekä alle 16. vuotiaille.

 Myynnissä myös ihania hopea-puron koruja aina vaihtelevalla valikoimalla.

www.hopea-puro.com/

 

Jälleenmyyntituotteina löytyvät: Goldwell, No nothing sekä back to the roots tuotteet.